Vi använder cookies för att du ska kunna använda denna tjänst samt för att utvärdera, följa upp och förbättra vår hemsida. Vi delar med oss av viss information till Google och Microsoft för uppföljning av annonskampanjer och för att mäta besökarantalet. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.
OK!
Mina val

Danske Bank Sparkonto XL


Jämför sparkonton på Prisfakta

Danske Bank

Danske Bank Sparkonto XL har ingen bindningstid och du kan ta ut dina pengar hur ofta som helst utan extra kostnad.

Generella villkor


plusMedlemmar i ett Sacoanslutet eller TCOanslutet fackförbund har högre sparränta som del av det samarbetsavtal som finns mellan Danske Bank och förbunden.

Belopp och räntor:


1 kr och uppåt: 0.1%

Utbetalningsintervall för ränta: Årsvis

Övrigt


Bindningstid: Ingen
Antal fria uttag: Obegr.
Statlig insättningsgaranti: Ja

Om Danske Bank

Danske Bank kombinerar den internationella bankens kapacitet och kompetens med den lokala bankens flexibilitet och personliga engagemang. Danske Bank är en av Nordens ledande finanskoncerner med över 3 miljoner privatkunder i Danmark, Norge och Sverige samt en väsentlig del av såväl företag som institutioner. Härtill kommer ett stort antal internationella företag, främst i Nordeuropa. Förutom verksamhet i Norden är koncernen även närvarande i Nordirland, Irland, England, Finland, Tyskland, Polen, Frankrike, Luxemburg och Spanien. Lokalt arbetar banken i Sverige som ett nätverk av provinsbanker. Bohusbanken, Gävleborgs Provinsbank, Hallands Provinsbank, Jämtlands Provinsbank, Närkes Provinsbank, Skaraborgs Provinsbank, Skånes Provinsbank, Smålandsbanken, Sundsvallsbanken, Sörmlands Provinsbank, Upplandsbanken, Värmlands Provinsbank, Västmanlands Provinsbank, Älvsborgs Provinsbank samt Östgöta Enskilda Bank är alla en del av Danske Bank. Danske Bank har 58 kontor och ca 1200 anställda i Sverige.