Vi använder cookies för att du ska kunna använda denna tjänst samt för att utvärdera, följa upp och förbättra vår hemsida. Vi delar med oss av viss information till Google och Microsoft för uppföljning av annonskampanjer och för att mäta besökarantalet. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.
OK!
Mina val

Om Prisfakta

För konsument

Spara pengar och finn bästa alternativ vid köp av tjänster

Prisfakta har i mer än 10 år hjälpt privatpersoner att hitta bästa alternativet för deras behov. Målet med Prisfaktas jämförelser är att visa och jämföra alla alternativ, för att man som besökare skall ha störst möjlighet att finna det som blir allra bäst. Saknas något företag i jämförelsen, skicka email till oss, så lägger vi upp företaget.

Det kostar inget att använda Prisfaktas prisjämförelser, vi får betalt från de företag som är med i jämförelsen.

För jämförelsetjänst

Prisfakta är en ledande leverantör till andra prisjämförelser

Prisfakta levererar prisjämförelser till de största prisjämförelserna i Skandinavien som PriceRunner, Prisjakt och Prisfaktas databaser används även av många tidningar som Dagens Industri, Dagens Nyheter, m.fl. media inom Bonnier. Det är inom följande områden som Prisfakta levererar prisjämförelser, databaser och beräkningsmodeller: Mobilabonnemang, Mobil med abonnemang, Bredband, Mobilt bredband, Fast telefoni, Sparkonto, Privatlån, Bolån, Kreditkort, Aktiedepå och TV-abonnemang.

För media

Hjälp oss att sprida kunskap

Prisfakta vill sprida kunskap som leder till bättre och mer informerade köpbeslut. För att ge bra underlag har företaget byggt de mest omfattande databaserna över operatörernas och bankernas villkor, vilket ligger till grund till telekom- och bankjämförelser. Jämförelserna finns på landets största prisjämförelsetjänster, tidningar och privatekonomiska tjänster. Alla operatörers och bankers erbjudande jämförs. I det fall att någons erbjudande saknas och vi får information om det, tas det med i databas och jämförelse.

Önskas underlag eller rapport avseende bankers eller operatörers erbjudande kan vi hjälpa till att ta fram detta, vilket normalt görs kostnadsfritt.

Om oss

Ledande leverantör av prisjämförelser för tjänster

Prisfakta arbetar som en neutral aktör utan yttre ägarintressen som kan påverka innehållet. Prisfakta ägs av Sofiero Web AB och 3Tc i Helsingborg AB och drivs som ett familjeföretag.

Adress
Prisfakta
Sofiero Gård
Sofierovägen 120
252 84 Helsingborg
Tel: +46 73 4411 720

E-mail: info@prisfakta.se

Läs gärna även om vår integritetspolicy