Annons
Senast uppdaterad: 2020-02-19 kl 17:32

Om oss

Prisfakta har i mer än 10 år hjälpt privatpersoner att spara pengar och finna bästa alternativ vid köp av tjänster. Företaget är även en ledande leverantör till andra prisjämförelser genom att förse dem med databaser och beräkningsmodeller. Prisfakta arbetar som en neutral aktör utan yttre ägarintressen som kan påverka innehållet. Prisfakta ägs av Sofiero Web AB och 3Tc i Helsingborg AB och drivs som ett familjeföretag.

Vad kan vi hjälpa dig som konsument med

Målet med Prisfaktas jämförelser är att visa och jämföra alla alternativ, för att man som besökare skall ha störst möjlighet att finna det som blir allra bäst. Saknas något företag i jämförelsen, skicka email till oss, så lägger vi upp företaget.

Det kostar inget att använda Prisfaktas prisjämförelser, vi får betalt från de företag som är med i jämförelsen.

För företag som vill bygga eller starta prisjämförelse

Prisfakta levererar prisjämförelser till de största prisjämförelserna i Skandinavien som PriceRunner, Prisjakt och Prisfaktas databaser används även av många tidningar som Dagens Industri, Dagens Nyheter, m.fl. media inom Bonnier. Det är inom följande områden som Prisfakta levererar prisjämförelser, databaser och beräkningsmodeller: Mobilabonnemang, Mobil med abonnemang, Bredband, Mobilt bredband, Fast telefoni, Sparkonto, Privatlån, Bolån, Kreditkort, Aktiedepå och TV-abonnemang.

Adress
Prisfakta
Sofiero Gård
Sofierovägen 120
252 84 Helsingborg
Tel: +46 73 4411 720
E-mail: info@prisfakta.se
Annons Annons