Vi använder cookies för att du ska kunna använda denna tjänst samt för att utvärdera, följa upp och förbättra vår hemsida. Vi delar med oss av viss information till Google och Microsoft för uppföljning av annonskampanjer och för att mäta besökarantalet. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.
OK!
Mina val

Vimla Fria samtal & mess 100GB


Jämför mobilabonnemang på Prisfakta
Med detta abonnemang ringer, SMSar och MMSar du gratis. En surf på 100 GB/månad ingår också samt eventuell extrasurf som du ibland får när du tecknar ett nytt abonnemang. Denna kan inte sparas vidare till nästa månad.


Information


plus75% rabatt i 3 månader.
plusAnvänd 10 GB inom EU.

Kostnader


Månadsavgift: 350 kr/mån
Rabatt: 262,50 kr i 3 mån
Inträde: Gratis

Innehåll


Surf:
100 GB ingår
Max.hast.: 150 mbits/s

Samtal:
Gratis samtal inom Sverige
Öppningsavgift: Gratis

SMS & MMS
Gratis

Om Vimla

Mobiloperatören Vimla startades för att det måste finnas ett bättre sätt, det är vi helt övertygade om. Hos oss är du inte kund, du är medlem för vi vill göra mobiltelefoni bättre tillsammans med dig. Om du kommer med idéer och förslag om hur vi kan utvecklas så lovar vi att lyssna helt enkelt. För om vi gör det tillsammans så tjänar alla på det. Affärsidén är enkel. Vi vill erbjuda våra medlemmar mobilabonnemang som man förstår, utan bindningstid och utan uppsägningstid. Och för att bli bättre bollar vi idéer med våra medlemmar. Alternativ från 100 kr/mån.
Besök nu!